NewsKako je bilo na kampu?

06/07/2012

Dakle kada bih isla pisati dugacak sastavak o kampu, o ovih 6 dana koji smo proveli trenirajuci i druzeci se, nikako ne bih mogla izdvojiti najdrazu stvar! Sve je bilo tako zabavno, a i poucno. Puno sam naucila o softballu, preciznije bacati, bolje hvatati, jace udarati,… Uglavnom, sve se poboljsalo. Bilo mi je predrago sto smo izmedu treninga imali dugacku pauzu pa smo se svi mogli druziti i otici se okupati. Super mi je sto su se vecinom svi sprijateljili, a i sto su nastale neke nove ljubavi hehe ( ššš) ). Steve, trener iz Amerike, je bio presmijesan, duhovit ali nas je isto tako puno toga naucio! Ovaj kamp cu pamtit kao veeeliku zabavu i odlicno novo steceno iskustvo!

Klara Banić – Lady Pirates

 

Ako bi sve išla opisivat što se događalo u ovih 6 dana predugačko bi bilo.Jednostavno ću reći da mi je ovo bilo 6 najboljih dana ovog ljeta.Prvi dan kada sam došla mislila sam da se neću s nikim sprijateljiti..ali već pod pauzom sam shvatila da sam bila u krivu.Stekla sa puno novih prijatelja.Na treninzima je bilo jako zabavno,ali i poučno.Treninzi su ponekad bili naporni zbog vrućine ali su nam treneri stalno govorili da pijemo puno vode.Naučila sam puno novih stvari,stekla sam nove prijatelje,jednostavno nisam mogla poželjeti bolji početak ovih praznika.Sada sam pomalo tužna jer je kamp gotov,ali se veselim sljedećem kampu.Imali smo pauzu između dva treninga na kojoj smo se svi zajedno mogli još više zbližiti.I to bi bilo to ukratko.Vidimo se sljedeće godine na kampu! 

Sara – Pink Panthers

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.