Dođite na Jarun s djecom 5 – 10 godina da besplatno isprobaju zanimljiv sport s palicom i lopticom na BeeBall Danu 20.05.2017.!

Hrvatski softball savez i svi zainteresirani softball klubovi u subotu 20.05.2017. otvaraju svoja vrata najmlađima. Organiziramo BeeBall dan namijenjen djeci od 5-10 godina kako bi se upoznali sa softballom. BeeBall dan ponajviše je namijenjen početnicima koji su se tek susreli sa sportom ili žele probati o čemu se uopće radi, ali naravno mogu nam se pridružiti i oni već iskusniji. Do 10h su otvorene prijave ekipa, svaka ekipa dobiti će trenera/volontera koji će ih voditi kroz igru i upoznati s pravilima koja su za djecu u ovim godinama jako jednostavna, a najvažnije je da se svi dobro zabave!

Dakle, pozivamo predškolce i školarce da nam se sa svojim prijateljima pridruže 20.05.2017. na softball terenu na Jarunu i zaigraju softball! Na događaju će biti i predstavnici svih zagrebačkih klubova pa će se zainteresirani odmah moći i prijaviti za njima najbliži klub.

softball-beeball

Projekt Softball i najmlađi – BeeBall dan održava se kao uvod u novi projekt Hrvatskog softball saveza kojim se želimo kao sport približiti najmanjima. Od svibnja krećemo sa donacijama softball početnog paketa (stalak, palica, loptica) u zagrebačke osnovne škole te s edukacijom učitelja koji će nam biti partneri u našem pokušaju da što više učenika sazna što je softball i okušaju se u njemu. Na satovima tjelesne i zdravstvene kulture učenici će uz pomoć učitelja i sa doniranom opremom moći igrati softball utakmice, a kasnije na nekom od sljedećih BeeBall dana škole će moći i prijaviti vlastite ekipa. Ovom akcijom nadamo se da će što više učenika naučiti što je softball i razvijati svoj sportski duh igrajući ga. Ukoliko se netko od učitelja ili roditelja želi priključiti našoj akciji slobodno nas kontaktirajte.

Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post