Ljetni Softball Kamp 2017

Ove godine smo imali kamp s 50-tak klinaca koji je trajao punih 7 dana po 10 sati dnevno, 2 treninga i zabavom između. Na kampu smo imali posebne teme određene dane, došli su nam vatrogasci, imali smo IGETS dan gdje su djeca evaluirala svoje aktivnosti, te su radili samostalno fotografije i videe o ravnopravnosti između spolova. Imali smo i crossminton dan, gdje su prijatelji iz Crossminom saveza pokazali djeci svoj zanimljiv sport. Osim toga bili smo i humanitarci, gdje su djeca izrađivala Erste poklon za djecu iz doma za nezbrinutu djecu.

Hvala svim sponzorima na donacijama: Erste medo štedo, Štark za grickalicama, Dukat s napitcima, Bionatura s vodom (Atlantic), te prijateljima iz DVD Sesvetski Kraljevec, Crossminton savez.

Hvala svim volonterima i trenerima koji su pomogli ovo ostvariti (Julia, Matej, Tibor, Kety, Dora, Lorena Nikica, Kristian, Petra) te djevojkama iz Redsa koje su pomogle na treningu.

Vidimo se sljedeće godine!

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend
Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post