Liječnički sportski pregled 2014.

Naš termin za sportski pregled je:

21.02. – petak / 24.02. – ponedjeljak / 25.02. – utorak

Amublanta za liječnički pregled promjenila je lokaciju, nova adresa je zdeslava turića 1, u domu zdravlja borovje (preko puta osnovne škole borovje). Sve obavijesti i naručene klubove možete vidjeti na www.sportiva.hr 

Svi registrirani sportaši, 12-godišnjaci i stariji (Djeca do 12 godina ne trebaju vaditi krv nego samo napraviti sportski pregled), obvezni su načiniti laboratorijski pregled krvi i mokraće (dan prije pregleda u istoj poliklinici).
Laboratorijska pretraga se obvezno radi jednom u tekućoj godini.Uzimanje uzoraka krvi i mokraće obavlja se radnim danom od 7.15h – 10.00h (treba doći natašte). Radno vrijeme poliklinike za sportski pregled je od 7.30.- 19.30h.
Ukoliko sportaš korisnik naših usluga ima naznake bolesti (povišena tjelesna temperatura, proljev i/ili povraćanje sa ili bez osipa po tijelu) molimo da se prethodno javi svom liječniku! Ako sportaši dolaze po prvi put u našu polikliniku, molimo da dođu sa svojim roditeljem ili skrbnikom.
Kada dođete na pregled uzmite broj na aparatu na ulazu i pričekajte da vas prozovu.
Participacija za liječnički pregled sportaša je 40 kuna, molim vas kad ga obavite da doneste potvrdu i račun na trening. Ukoliko niste predali sve papire (zahtjev i kopija domovnice ili rodnog lista) molimo da ih čim prije pošaljete, da možemo završiti registraciju svih igrača. Ako je ste obavili isti pregled za neki drugi sport u tekućoj godini, onda nam samo to javite da uzmemo potvrdu i za softball.

Treneri – Petra – 098/9561-488, 091/5198-900 – tajnik@softball-princ.hr
Kristian – 098/753-929