Partneri smo projekta – Fokus udruge – na Ljetnom kampu „Just Feel It?“

Ljetni kamp „Just Feel It?“ održat će se od 27.06. do 01.07. u Zagrebu. Dnevni raspored uključuje aktivnosti koje će kretati u 9 h ujutro i trajati do 17 h, izuzev petka kada će aktivnosti biti cjelodnevne uz noćenje na Sljemenu.

S obzirom da je kamp „Just Feel It?“ dio projekta „Pametni volonteri: Mala škola pametnog učenja“, koji financijski podržava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, program kampa je besplatan. Jedini trošak za polaznike je rafting na Mrežnici koji će organizirati “Croatia Open Land Tours” (partner u projektu) i noćenje na Sljemenu.

Broj mjesta na kampu je ograničen pa se potrebno prijaviti i rezervirati svoje mjesto na način da se uplati akontacija u iznosu od 150 kn.

Kako bi prijava bila potpuna, potrebno je donijeti ispunjenu Suglasnost roditelja/skrbnika koju možete preuzeti na http://www.ufokus.hr/ljetni-kamp-just-feel-prijave/

Cijena kampa iznosi 350kn za cijeli tjedan i uključuje sav nabrojeni sadržaj i ručak, a za četvrtak i noćenje na Sljemenu i večeru i doručak. Akontaciju (150 kn), koja vam osigurava mjesto na kampu, trebate uplatiti dolaskom u Udrugu Fokus (Kutnjački put 11, 10110 Zagreb) uz obaveznu telefonsku najavu na broj 091-633-9738 (Anita). Ostatak iznosa možete donijeti na roditeljski sastanak ili na prvi dan kampa.

Kamp će se održati od utorka do subote na području Zagreba (Udruga Fokus, Vrbani III). Program kampa uključuje izuzetno zanimljive vanjske sportske aktivnosti, a nakon ručka (sva hrana uključena je u cijenu) slijedi interaktivno predavanje i promišljanje o temama vezanim za emocionalnu inteligenciju koje sve više manjka, u modernom tehnološkom svijetu, i onemogućava ljudima da razviju zdrave odnose. Razumjet ćete koliko je ovo važna vještina i na koji je način povezana sa našom racionalnom inteligencijom (IQ) i kako ih obje upregnuti za dobrobit sebe i drugih. Pamet i zabava zagarantirani!

PROGRAM KAMPA:

  1. dan – softball (Softball klub Princ)
  2. dan – girevoy sport (G Team Gym, Zagreb)
  3. dan – tečaj samoobrane Krav Maga (Krav Maga Hrvatska)
  4. dan – orijentacija u prirodi (Orijentacijski klub Kapela)
  5. dan – rafting (na rijeci Mrežnici kod Generalskog Stola, uz profesionalno vodstvo i osiguranu zaštitu)

Svaki dan u poslijepodnevnim satima ručak i interaktivni program o razvijanju emocionalne inteligencije.

Za sve informacije i online prijavu kliknite ovdje http://www.ufokus.hr/ljetni-kamp-just-feel-prijave/.

Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post