Prva izgubljena tekma sezone

Bila je subota, 30. lipnja 2012., na svim meteorološkim prognozama, web portalima i novinama najavljivan pravi toplotni udar. Zapusi vjetra u jako malim količinama. Svježe pokošena trava je već požutjela na suncu. Hlada sve manje i manje. Litre i litre vode u pripremi. [facebook]

 

Na dnevnom planu dvije tekme. Prva protiv Lady Pirates u 10 sati, a druga protiv Mladosti u 12, na terenu na Mladosti.
Skupili smo se u pola 9 i polako počeli sa zagrijavanjem. Obečavajući line up: Miha – pitcher, Barbi – catcher, Zrinka – prva baza, Andrea – druga baza, Tiha – shortstop, Petra – treća baza, Ajda – desno vanjsko, Kristina – centar, Sandra – lijevo vanjsko, pokazao se vrlo uspješnim u igri protiv Lady Pirates. Nakon 2. inninga napravljena je izmjena pitcher – a i shortstop – a, odnosno Tiha i Miha su zamijenile mjesta. Do 3. inninga smo vodile dosta razlike kad su „piratice“ uspjele napraviti bodove. Tekma je završila s rezom (op.a. zaboravila sam – treba provjerit točno :/) za Princ. Sve u svemu, glavni cilj – što dulje u napadu, što kraće u obrani je ostvaren. Glasnu klupu su, osim trenera Mandića, činile Martina i Zrinkina Mika.

Naš spasitelj je bila Keti koja nas je opskrbila hranom vodama i sokovima.
Druga tekma, protiv Mladosti, je počela poslije 12 sati zbog traženog odmora za okrijepu. Line up je ostao isti u male izmjene u outfield –u. Martina je otišla u lijevo vanjsko, a sandra u desno. Jaka klupa je, osim naravno Mandića, bila i Ajda s Mikom. Od početka utakmice je bilo grešaka čemu su kumovali teški vremenski uvjeti, odnosno velika vrućina. Već je u 1. inningu Mladost povela, Princ ih je uspješno stigao. U 5. inningu Mandić je u igru ubacio Ajdu umjesto Martine i zamijenio Ajdino i Sandrino mjesto, tj. Sandra je otišla u lijevo vanjsko, a Ajda u desno. Obrana je grizla i mislilo se da će uspjeti preokrenuti situaciju u zadnja dva inninga što se nažalost nije dogodilo. Tako je prva tekma za Princ izgubljena s rezom od 11:9.

Prilično smo dobro iodigrali obzirom na paklenu vrućinu i tri ozlijeđena igrača. Čestitam svim curkama koje su izdržale ove nimalo čovječne uvjete do samog kraja!

Iduća tekma koja nas očekuje će biti 14. srpnja protiv Lady Pirates na Jarunu.