PRVI PUTA IKADA – UTAKMICA RODITELJA! 

Jučer, 21.05.2018, na Jarunu je održana softball utakmica roditelja. Po prvi puta ikada, igrali su softball roditelji vs. baseball roditelja.

Tekma između klubova Princ i Novi Zagreb započela je u 19 sati. Jedna od najatraktivnijih utakmica ove sezone napunila je tribine sa kojih je odjekivalo gromoglasno navijanje i bodrenje djece.

Roditelji su bili izuzetno nabrijani i raspoloženi za igru, te uz mnogo smijeha i dobre zabave ostavili srce na terenu.
Bilo je svega, od uklizavanja, dive – nja, do home-runova od strane obje ekipe. Udaralo se jako a trčalo još brže ( nismo sigurni da li su uzrok tome bili komarci  ).
Ne obaziravši se na upalu mišića u narednih tjedan dana, uz mnoštvo požrtvovanih poteza i usprkos saznanju da baze i nisu baš tako blizu kako se to čini, uvjerljivu pobjedu je odnio Princ. 

U skladu sa našim projektom i ovdje smo promovirali jednakost spolova i projekt Erasmus+ Sports Project: Inclusion & Gender Equality Through Softball i Equality in Sport. Naime, igrale su i mame, a sve je to tek početak. Roditeljima se jako dopala ova ideja, te su već dogovorili novi susret na kojemu bi se ovaj puta trebao igrati baseball.

Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post