Upisi u tijeku – besplatna škola softballa!

Besplatna škola Softballa!

U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, Softball klub “Princ“, nudi besplatnu školu softballa u periodu od mjesec dana. Besplatni period prilika je za djecu i roditelje da se upoznaju s trenerima, uvjetima i programom te provjere predispozicije i sklonost djeteta prema ovom sportu.
Osim besplatnog perioda krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se u učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba.

Redovna škola softballa traje do kraja školske godine 2018/2019. odnosno sa polaznicima se prolazi zimski i proljetni ciklus.

U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 – 12 godina ili 13 i stariji u stariju grupu

U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tokom ljetnih praznika treninge održavamo isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Treninzi:
Utorak – Osnovna Škola Prečko 17:30 – 19:20
Četvrtak – OŠ Oranice – 18:30-20:10
Petak – OŠ Matija Gubec – 17:30 – 19:00
Subota OŠ Meštrović – 17:00- 19:00

BEsplatna-skola-softballa-PRINC-ZAGREB

Svi zainteresirani sve informacije o upisima mogu dobiti na 091 519 8900
tajnik@softball-princ.hr

Više o softballu
https://www.youtube.com/watch?v=NSPkz87C7nE

Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post