NewsSport XchangePrijavite se za Razmjenu mladih

27/10/2016

Ako ste između 13 – 25 godina prijavite se za razmjenu mladih koja se održava 9 dana u zagrebu. Na Velesajmuu dvoranama ćemo provoditi radionice. Razmjena počinje u subotu 03. Siječnja i traje završno sa srijedom 11. siječnja, ukupno 9 dana.  Za sve sudionike je potpuno besplatno. Dolazi 30-tak igrača i gračica iz Češke,  15-tak djevojaka i 15-tak dečki iz Hrvatske je predviđeno da sudjeluje u razmjeni. Većina sudionika je 13 – 18 godina starosti. Minimalno 8 voditelja će sudjelovati na samom kampu. Unutar kampa predviđeni su treninzi softballa, baseballa, hrvanja, hokej na travi, ali i puno druženja, radionica, igara, obilazak Zagreba, orijentacijsko trčanje po Bundeku. Na kampu se ne radi samo o sportovima, nego je jako bitna interkulturalna dimenzija, gdje će svi naučiti puno o drugim zemljama iz koji sudionici dolaze, pa i par riječi drugih jezika.

Kako je sve dogovoreno unaprijed i iza svega toga je velika organizacija, jako nam je bitno kada netko odluči da želi sudjelovati, da sudjeluje svih 9 dana na svim aktivnostima. Svaki igrač će biti osiguran (osiguranjem).

Aktivnosti će trajati znači 9 dana i od otprilike 9.30 ujutro do 20 h navečer, unutar toga će imati organiziran besplatni ručak i užinu (neke dane i večeru) za sve dane. Na ovom kampu igrači spavaju doma, doručkuju i večeraju kod kuće. Većina aktivnosti se održavaju na Velesajmu (dvorana dvojka i Hotanj).

Prijava za sudjelovanje je ovdje:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmXLkLesk-Z3-0ppp6lCUq5L709iEJ25QWdf62SJ62S6NTtw/viewform

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.