Završio je drugi Zagreb Ljetni softball Kamp na Jarunu. Na kampu se okupilo 40-tak djece iz Grada Zagreba, veći dio klinaca je došao iz postojećih klubova, a 10-tak novih klinaca je došlo na kamp. Kamp je počeo završetkom škole 17. Lipnja, trajao je punih 7 dana, završio je 23. Lipnja. Klinci su imaju jutarnje treninge od 9 ujutro do 12.30 – 12.45 svaki dan, sa završetkom treninga ručak je stizao a teren. Nakon ručka su imali kratki odmor i četiri dana su imali Medu Štedu koji ih je posjećivao i zabavljao između treninga i popodnevnih utakmica. Oko 16h, nakon odmora, počinjale su utakmice sve do 19h, kada su roditelji dolazili po njih i vozili ih doma.
Podijeljeni su bili na dva terena, na prvom terenu su najmanji igrači i početnici koji su se po prvi puta susreli sa softballom imali treninge sa trenerom Kristianom i trenerom iz amerike – Vincentom. Na drugom terenu su bili napredniji i stariji klinci, njih je vodio Michael Marunom, trener / igrač iz izarela koji trenutno igra u jednoj od najjačih liga u Češkoj. Kroz sedam dana, ukupno 20 tak sati treninga i 20 tak sati utakmica klinci su poboljšali sve vještine. Osim softballa sklopljena su i velika prijateljstva. Možemo reći ciljevi su ostvareni, nadamo se organizaciji i sljedeće godine.

Posebne zahvale:
Sportskom Savezu Grada Zagreba na financijskoj potpori
Erste Banci na potpori u organizaciji
Michaelu Marunovu i Vincentu Colasuonno na dolasku u našu zemlju i velikom trudu i ljubavi prema softballu koji su prenjeli klincima

Hvala svim klincima na dolasku i trudu!

I was invited to take part at softball summer camp for young kids, some of them were totally new to the game and some already played the game for several months. I was a little bit nervous how it will look like, they where too young for ordinary drills and I had to keep them focused as much as I could and not only that, the language barrier, how I will connect them?
As soon as I arrived in Zagreb, I meet Kristian a nice coach who will be with me during the camp and Petra, who was in charge of this project. It was a nice and warm land in Zagreb. The next day we started the camp and for my big surprise, the kids had no problems with English. They were patient and focused during the whole day of practice. It was so nice to see the progress every day and see that the kids are enjoying. We were welcomed with a good weather and great spot near the Jarun Lake.
In my opinion, this camp was a big success because of the positive feedback we got from the kids and enormous improvement in their skills.
I hope to see most of this kids playing for local clubs.
Thanks Petra, Nikica, Kristian, volunteers and all kids for making this camp a successful one.
Michael Marunov.

Zagreb Softball Kamp 2015.
Softball Centar Princ
Pridružite nam se na drugom ljetnom kampu za softball.

Kamp počinje 17.06.2015. i završava 23.06.2015. Zagarantirana je dobra zabava i punooo softballa. Sedam dana samo druženja i treniranja softballa i igranja punoo tekmi. Osim softballa imat ćemo i razne zabavne igrice između treninga. Ujutro su treninzi, popodne utakmice a između druženje u hladu.
Na kampu će sudjelovati ukupno 40 djece sa područja Grada Zagreba. Mogu se prijaviti sva zainterestirana djeca 2008 – 2002 godišta, djevojčice i dječaci. Poziv je za svu djecu koja treniraju softball, a i za one koji žele probati novi sport, nije potrebno nikakvo predznanje. Svako dijete će dobiti ručak na terenu, te na poklon za uspomenu majicu od kampa. Nadamo se da će se prijaviti puno djece.

Prijavnica je na linku, isprintajte je, ispunite i pošaljite mailom na info@softball-princ.hr u nazovite mail softbal kamp. Prijavite se već danas, prijave su otvorene do popunjenja mjesta.
Besplatno za prvih 40 djece. Svako sljedeće je 300 kn.

Svi zainteresirani volonteri uvijek su dobrodošli, javite se na mail ili na 091 519 8900.

Sve informacije možete dobiti putem maila ili na 091 51 98 900

Hvala pokrovitelju i sponzoru:

ssgz-logo

erste

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend