KlinciLjetni Kamp{:hr}Zagreb Softball Kamp 2015{:}{:en}Zagreb Softball Summer Camp {:}

27/05/2015

Zagreb Softball Kamp 2015.
Softball Centar Princ
Pridružite nam se na drugom ljetnom kampu za softball.

Kamp počinje 17.06.2015. i završava 23.06.2015. Zagarantirana je dobra zabava i punooo softballa. Sedam dana samo druženja i treniranja softballa i igranja punoo tekmi. Osim softballa imat ćemo i razne zabavne igrice između treninga. Ujutro su treninzi, popodne utakmice a između druženje u hladu.
Na kampu će sudjelovati ukupno 40 djece sa područja Grada Zagreba. Mogu se prijaviti sva zainterestirana djeca 2008 – 2002 godišta, djevojčice i dječaci. Poziv je za svu djecu koja treniraju softball, a i za one koji žele probati novi sport, nije potrebno nikakvo predznanje. Svako dijete će dobiti ručak na terenu, te na poklon za uspomenu majicu od kampa. Nadamo se da će se prijaviti puno djece.

Prijavnica je na linku, isprintajte je, ispunite i pošaljite mailom na info@softball-princ.hr u nazovite mail softbal kamp. Prijavite se već danas, prijave su otvorene do popunjenja mjesta.
Besplatno za prvih 40 djece. Svako sljedeće je 300 kn.

Svi zainteresirani volonteri uvijek su dobrodošli, javite se na mail ili na 091 519 8900.

Sve informacije možete dobiti putem maila ili na 091 51 98 900

Hvala pokrovitelju i sponzoru:

ssgz-logo

erste

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.