KlinciNews{:hr}ZAGREB SOFTBALL KAMP{:}{:en}ZAGREB SOFTBALL KAMP{:}

30/06/2016

{:hr}

Završio je treći po redu ZAGREB SOFTBALL KAMP. Trajao je ukupno 8 dana, 40 djece je treniralo zajedno sa prosječno 4 trenera. Dio djece koja su sudjelovala već treniraju softball u Zagrebačkim klubovima, a i dio djece je po pravi puta stavilo rukavicu na ruku i primilo palicu u ruke. Svaki dan su djeca trenirala po 3 sata ujutro i tri sata popodne, a između su igali zabavne igrice. Zadnji dan nas je Medo Štedo posjetio i zaigrao softball te obradovao najmanje. Klinci su naučili puno o softballu i sportu, na terenima, a i velika prijateljstva su sklopljena izvan terena!
Hvala treneru Ricky Rihoyu koji je došao u Hrvatsku prvenstveno radi kampa i osmislio i proveo odlične treninge, hvala EVS volonterima koji su mu pomogli na svakom koraku. Hvala svim volonterima u klubu koji su pomogli, bez vas kamp ne bi bio isti. Hvala Medi Štedi – Erste Banka, te svim klincima na dolasku!
[srizonfbalbum id=17]

{:}{:en}Second Zagreb Softball Camp successfully finished. It lasted 8 days, 40 children U12 practiced with 4 or more coaches. Most of the children who participated already play softball in Zagreb clubs, and other part tried softball for first time! Everyday kids practiced 3 hours in the morning, and played games in afternoon, between softball they played games in the shade. Kids learned a lot about softball and sports, and started new friendships! Thanks to Ricky Rihoy, coach that came to our camp to make it possible, and run it on high standards. EVS Volunteers did a great job in preparing the camp and helping coaches, and thanks to our club volunteers. Hope to see you all next year!

 

 

[srizonfbalbum id=17]{:}

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.