fbpx
 

HomeNovosti | Softball Klub Princ Zagreb

...
http://softball-princ.hr/wp-content/uploads/167391177_355707352442750_458734696673044511_n-1-870x640.jpg

Prošlo je više od mjesec dana otkada sam doputovala u Hrvatsku. Ne mogu vjerovati koliko brzo vrijeme leti. Imam osjećaj da sam tu tek dva dana. Tek sam počela više izviđati okolinu i otkrivati ljepotu svog susjedstva i grada Zagreba. Što se tiče koronavirusa, ovdje su mjere opuštenije nego u Slovačkog, što mi pruža priliku...

Softball. Ovaj sport nije poznat kao i nogomet, košarka, odbojka, ili bilo koji drugi poznatiji sport u Hrvatskoj. Međutim nema sumnje da softball ima mnogo toga za ponuditi. Možda se pitate što. Da vidimo, softball funkcionira malo drugačije nego nogomet recimo. Ako želite biti prihvaćeni i uspješni u nogometu trebate biti brzi i agilni, u slučaju da niste, nažalost nogomet nije za vas.

Razlike između timskog i individualnog sporta

Vjerujemo da ćete se svi složiti s nama kada kažemo da je svaki sport odličan, ali kako se odlučiti između onog individualnog ili timskog sporta. Neke bitnije razlike postoje koje bi vam u tome mogle pomoći. U individualnim sportovima najčešće se trenira u grupi, ali natječe se pojedinačno.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.