Rekreativna grupa

Rekreativna grupa za odrasle za sve koji se žele baviti timskim sportom na otvorenom! Treninzi četvrtkom u popodnevnom terminu
https://softball-princ.hr/wp-content/uploads/IMG_20210520_193509-1-scaled.jpg

REKREATIVNA GRUPA ZA SVE DOBNE SKUPINE!

Otvorili smo novu rekreativnu grupu za odrasle, one koji se osjećaju mlado, a i one koji bi se htjeli osjećati mlađe. U toj rekreacijskoj grupi trenutno imamo prvenstveno roditelje djece koja treniraju, ali se polako pridružuju i drugi odrasli koji bi htjeli se baviti nekom aktivnošću.

Treninzi se održavaju na Jarunu na našim softball terenima, Ribički prilaz 2, srijedom od 18 sati do 19:15.

Na treninzima se za početak zagrijava, nakon toga se rade određeni elementi softballa, razne timske igre, te na kraju obavezno istezanje. U sve to su uključeni naši volonteri Europskih Snaga Solidarnosti koji pomažu oko treninga i aktiviraju odraslu populaciju!

Nakon treninga rekreativci se i podruže uz hladno piće i razgovor.

Ako ste i vi zainteresirani za aktivno druženje na otvorenom, pridružite nam se!

+385 91 5198900 ili info@softball-princ.hr

Kontaktirajte nas


https://softball-princ.hr/wp-content/uploads/O-nama.jpg
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.