ESC PROJEKT – YOUTH LEADER

Sretni smo što možemo objaviti da smo ove godine u suprotnom položaju. Naša dugogodišnja igračica, Paula Duvnjak,  promovirat će solidarnost kroz sport i aktivnosti u Češkoj.
https://softball-princ.hr/wp-content/uploads/WhatsApp-Image-2022-01-10-at-1.21.46-PM-1.jpeg

Projekti Europske snage solidarnosti postali su česta aktivnost našeg kluba. Softball Klub Princ napisao je tri projekta, svaki u trajanju od jedne godine te je u Zagrebu ugostio šest volontera iz cijele Europe. Sretni smo što možemo objaviti da smo ove godine u suprotnom položaju. Naša dugogodišnja igračica, Paula Duvnjak,  promovirat će solidarnost kroz sport i aktivnosti u Češkoj. Projekt “Youth Leader” održat će se u Češkim Budějovicama od 7.1.2022. do 7.1.2023. Pauline aktivnosti bit će pomaganje u aktivnostima u Domu mladih, pomoć u izradi evenata, pomoć trenerima, predstavljanje softballa u školama i lokalnoj zajednici i mnoge druge.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.