fbpx
 

HomeBesplatna škola softballa

Isprobaj softball besplatno!

SAZNAJ VIŠEBESPLATNA ŠKOLA SOFTBALLA

Želite li se okušati u malo drugačijem sportu?

U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, najtrofejniji softball klub i dugogodišnji prvak Hrvatske, Softball klub Princ Zagreb, poziva sve zainteresirane da upišu besplatnu školu softballa u trajanju od mjesec dana. Osim besplatnog perioda, krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se u učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba.

U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 – 12 godina ili 13+ u stariju grupu

U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tokom ljetnih praznika treninge održavamo isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Ako vas zanima softball rekreativno ili ako ste stariji upišite se u REKREATIVNU GRUPU
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.