Europski Kupovi (seniorski&klinci)

Europski Kup smo počeli igrati davne 1996 te smo od tada sastavni dio Europskih natjecanja. 2003. – 2. mjesto (Njemačka), 2005. – 3. mjesto (Nizozmska), 2006. – 2. mjesto (Rusija), 2015. – 3. mjesto (Bugarska).

Od 2016. godine počeli smo se natjecati na Europskom Kupu za djecu do 13 godina – EMRYT u Italiji i od tada smo redovan klub na ovom natjecanju. Odmah prve 2016. godine osvojili smo 4. mjesto, a 2017. godine 2. mjesto. Na tom turniru se natječu ekipe i reprezentacije iz cijele Europe.

EUROPSKI KUP
U ZAGREBU

Po prvi puta smo organizatori Europskog Kupa!

Na kupu se natječu prvaci država Angels Dupnitsa (BUL), The Mix (GBR), Warsaw Diamonds (POL) i Princ Zagreb (CRO).

Turnir će se igrati od 23. – 26. Kolovoza 2023.

Dođite nas podržati, ovo će biti uzbudljivo ljeto!

Europski Kup u Zagrebu 2023 organizirat će Softball Klub Princ

ZADNJE VIJESTI

Europski Kup 2021, Bugarska – SENIORKE21lis
Europski Kup 2021, Bugarska – SENIORKE
After two years we had an opportunity to play and compare with teams from different countries at European cup in Bulgaria, Dupnitsa. Everybody was super excited, and we could not wait for start of competition.  We left Croatia in the middle of the night of 15th August.
Europski kup 2019, Bugarska25stu
Europski kup 2019, Bugarska
Već dugi niz godina pa tako i ove, softball klub Princ sudjelovao je na Europskom kupu u Bugarskoj 19-24.8.2019. Pošto su sve ekipe bile podjednake tokom tjedna, natjecanje je bilo napeto do zadnjeg dana.
Europski Kup u Bugarskoj, 2019.09svi
Europski Kup u Bugarskoj, 2019.
Tradicionalno i ove godine, kao i svake do sada sudjelujemo na Europskom kupu, koji se ove godine još jednom odvija u Dupnici (Bugarska). Od 19. - 24.8. naše će igračice još jednom zaigrati na dobro poznatom terenu u Dupnici. Očekivanja su ove godine kao i uvijek velika. Borba za medalju i ulazak u A pool, ali prije svega dobra igra i timski duh.
Europski Kup, La Loggia 2018 – 4. mjesto12ruj
Europski Kup, La Loggia 2018 – 4. mjesto
  Kao i svake godine pa tako i ove,  sudjelovali smo na Europskom Kupu koji se ove godine održavao u   La  Loggiji (Italija). Krenuli smo rano ujutro, dan prije početka turnira, kako bismo stigli na ceremoniju otvorenja koja se održavala večer prije početka turnira. Put kroz Italiju je prošao glatko, uz manje poteškoće sa vožnjom....

Saznajte višeEuropski Kup za klince - EMRYT

Euro Massimo Romeo Youth Tournament

Saznajte višeEuropski Kup - SENIORKE

Svake godine u Augustu putujemo na Europski Kup
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.