ESS projekt – Volontiram za sport, vol. 2.

Projekt “Volontiram za sport” dobio je i svoj nastavak u vidu novog projekta “Volontiram za sport 2”. Provodit će se u Zagrebu u Softball klubu Princ. Aktivnosti vezane za projekt počinju 15. veljače 2021. i trajat će 12 mjeseci. Sretni smo što nam se i ove godine u projekt uključuju dva volontera, jedan iz Slovenije i jedan iz Slovačke. Cilj projekta je promicati solidarnost kroz sport i aktivnosti volontera uključenih u projekt. Kroz sam projekt razvijat ćemo i svjesnost o temi zdravlja kroz fizičke aktivnosti kod mladih i adolescenata i prednosti sporta za općenito zdravlje. Volonteri će utjecati na naše sportaše i na cijelu lokalnu zajednicu kroz razne aktivnosti poput uključivanja mladih s manje mogućnosti, aktiviranje djece u školi i izvan nje na bolju fizičku aktivnost, te razne radionice, kampove, treninge. Putovanje i realizaciju projekta moći ćete pratiti putem naših društvenih mreža gdje ćemo nastojati prikazati sav rad volontera i kluba kroz projekt te ukazati na sve dobrobiti koje proizlaze iz njega.

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.”

Sufinancirano sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske Unije

Europska Unija - podržava projekt

VIJESTIVolontiram za sport, vol. 2 - ERASMUS +

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.