Iskusite Besplatnu Proljetnu Čaroliju na Softball Kampu za Klince!

20/11/2023

Dragi roditelji i mladi entuzijasti,

Dobrodošli u proljetnu avanturu s Softball Kampom organiziranom od strane Softball Kluba Princ! Ako želite da vaši klinci provedu nezaboravno vrijeme vani, učeći, igrajući se i stvarajući prijateljstva, na pravom ste mjestu.

Zašto Besplatni Softball Kamp Princ?

Naš kamp nudi više od običnog sportskog iskustva. Ovdje, vaša djeca imaju priliku:

  1. Učenje i Razvoj Softball Vještina: Naš tim stručnih trenera posvećen je unaprjeđenju vještina vaših mališana. Kroz zabavne i edukativne aktivnosti, djeca će savladati osnove i napredovati u softbolu.
  2. Aktivnosti na Otvorenom: Proljeće je savršeno vrijeme za boravak vani! Kamp je idealna prilika za klince da uživaju u sunčanom vremenu, raznovrsnim sportskim igrama i aktivnostima na svježem zraku.
  3. Izgradnja Timskog Duha: Kroz suradnju i grupne aktivnosti, klinci će naučiti važnost timskog rada, poštovanja i podrške jedni drugima.
  4. Zabava i Prijateljstva:  Kamp nije samo o sportskim vještinama – to je i o stvaranju trajnih prijateljstava, smijehu i nezaboravnim trenucima.

Što Očekivati?

  • Profesionalno vođen program s fokusom na razvoju vještina
  • Raznovrsne aktivnosti prilagođene uzrastu djece
  • Osiguranje sigurnosti i udobnosti svakog djeteta
  • Iskusni treneri s strašću za rad s djecom
  • Povoljno okruženje za učenje i rast

Kada i Gdje?

Proljetni kamp održava se od 28. – 29. ožujka i 02. – 05. travnja 2024.  Moguće je sudjelovanje na koliko god dana želite. Traje četvrtak i petak i od utorka do petka (Uskršnji ponedjeljak je slobodan). Djeca mogu sudjelovati koliko god dana žele na našem terenu Softball Kluba Princ (na zapadnom dijelu Zagreba, Jarun). Rezervirajte mjesto za vaše dijete već danas!

Registrirajte se sada!

Zaplovite u svijet sportske zabave, učenja i novih prijateljstava. Softball Kamp Princ nudi vašoj djeci priliku da otkriju svoj potencijal i stvore nezaboravne uspomene.

Ne propustite priliku! Registrirajte se putem naše web stranice ili nas kontaktirajte za više informacija. Vaše dijete zaslužuje nezaboravan proljetni odmor s nama!

PRIJAVI SE OVDJE

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.