U ožujku sam imao priliku otići na jedan izlet, kolegica Lenka i ja otišli smo do Plitvičkih jezera. Stvarno sam zadivljen ljepotom prirode u Hrvatskoj! Ovo je jedan od Nacionalnih parkova, za mene najljepši – iako je i jedini koji sam vidio do sad Bio sam iznenađen koliko je Park velik, trebalo nam je više od šest sati za obilazak slapova i jezera. Na povratku smo uspjeli stati i na Rastokama – mjestu koje leži na slapu, također prekrasno. Tko god dođe u Hrvatsku, ili živi ovdje i još nije bio tamo – toplo preporučam posjetu Plitvicama!

Uzbudljivo je bilo i na sportskom planu, odigrali smo Zagrebačko prvenstvo i završili na četvrtom mjestu! Vidim to kao veliki uspjeh za nas kao tim. Posebno mi se svidjelo nekoliko stvari gledajući nas kao ekipu. Istaknuo bih dvije, jedna je način funkcioniranja kao momčad. Bili smo uigrani i sad smo već dovoljno povezani, to se vidjelo na terenu a i ja sam to uistinu osjećao. Druga stvar koja mi se jako sviđa u Softballu i konkretno u našoj ekipi je generacijska raznolikost. Nisam još niti u jednom sportu doživio da u timu može biti toliko članova različitih dobnih skupina. Sjajno je vidjeti kako se dobro preklapaju iskustvo i mladost, odnosno snaga. Osim treninga na Jarunu koje jako volim jer su na otvorenom i treninga u teretani, sve više mi se sviđa kako koristim svoje slobodno vrijeme. Lenka i ja smo kupili rekete za stolni tenis pa sad povremeno igramo u našem kvartu – Špansko. No, kao moj favorit u provođenju slobodnog vremena definitivno je bicikl. Sve više uživam u vožnji bicikla po Zagrebu, do te mjere da sam odlučio kako će to biti moja prva investicija kad se vratim u Sloveniju. Drago mi je da mi je cijeli grad dostupan i vrlo lako mogu doći s jednog mjesta na drugo i pritom uživati u pogledu. Jedna posebno srcu draga uspomena koju ću pamtiti još dugo i uvijek je se rado sjetiti bila je proslava mojeg rođendana. Nakon treninga mi je prijatelj rekao da treba razgovarati sa mnom i pozvao me u drugu prostoriju, no to je zapravo bilo rođendansko iznenađenje za moj rođendan. Baš je lijepo vidjeti koliko je ljudima stalo do mene i da su se potrudili napraviti sve ovo da uljepšaju moj dan.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.