NewsSezona 2013

13/04/2013

Započela je nova sezona. Ovo nam je 21 sezona igranja, sve smo veći i jači. Prva utakmica seniorki Zagrebačkog prvenstva završila je pobjedom u nadmoćnih 13:0 protiv našeg najjačeg protivnika Lady Pirates. Ove godine natječemo se u nekoliko kategorija, mladeži, kadeta i seniorki. Početkom sezone imamo 20 tak novih igrača kojima želimo dobrodošlicu u klub. Djeca su odlična, i vidimo veliki potencijal međui novim igračima. Danas smo imali prijateljsku utakmicu u mladeži sa Softball Klubom Špansko, većini igrača ovo je bila prva utakmica vani. Sve u svemu bilo je zanimljivo.
Prosurfajte po našim stranicama i pogledajte kada imamo utakmice, dođite nas pogledati i navijati za naše klince :D.Započela je nova sezona. Ovo nam je 21 sezona igranja, sve smo veći i jači. Prva utakmica seniorki Zagrebačkog prvenstva završila je pobjedom u nadmoćnih 13:0 protiv našeg najjačeg protivnika Lady Pirates. Ove godine natječemo se u nekoliko kategorija, mladeži, kadeta i seniorki. Početkom sezone imamo 20 tak novih igrača kojima želimo dobrodošlicu u klub. Djeca su odlična, i vidimo veliki potencijal međui novim igračima. Danas smo imali prijateljsku utakmicu u mladeži sa Softball Klubom Špansko, većini igrača ovo je bila prva utakmica vani. Sve u svemu bilo je zanimljivo.
Prosurfajte po našim stranicama i pogledajte kada imamo utakmice, dođite nas pogledati i navijati za naše klince :D.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.