Upisi u softball su uvijek otvoreni

08/02/2022

Zašto? Jer želimo svakom djetetu, mladoj osobi, rekreativcu osigurati mogućnost treniranja. Kada se novi potencijalni igrač priključi treninzima, njega ubacujemo u grupu koja je primijenjena njegovom znanju i dobi. Ako je na nekom prijelaznom godištu, ubacujemo ga u mlađu dobnu skupinu par treninga da pohvata osnove i onda kreće sa svojom grupom. Kako u klubu imamo razne dobne skupine i oba spola, možemo iskombinirati za svakog najbolji mogući početak. Najbolje vrijeme za upis ovog sporta je OVAJ trenutak, šalim se, al stvarno je najbolje je što prije. Ali ako baš birate onda je to na početku školske godine za mlađe, jer tada imamo najviše novih igrača. Za starije je najbolje u Studenom jer tada kreću nove pripreme za sezonu i s treninzima krećemo od samih osnova.

Po zimi treninge održavamo u zapadnom dijelu grada – u školi Osnovna škola Oranice u Španskom Oranicama, te u Osnovnoj školi Prečko i na Velesajmu. Za vrijeme proljeća, ljeta i jeseni dok je toplije treniramo na Sportskom Centru Jarun (ŠRC Jarun).

Treninzi se održavaju u popodnevnim satima. Većina naših igrača gravitira iz okoline zapadnog dijela grada (Jarun, Prečko, Špansko, Rudeš, Malešnica, Stenjevec, Gajnice, Knežija, ali čak i iz Novog Zagreba – Lanište, Otok).

Pridružite nam se što prije, pošaljite mail, pitajte, tu smo za sve odgovore. 

Besplatna škola softballa, upiši se

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.