Ljetni kamp Softball kluba Princ 2024 – 120 djece, vatrogasci, prva pomoć i puno zabave!

13/09/2024
Besplatni ljetni kamp sa 120 prijavljene djece!
Organizirali smo još jedan besplatni ljetni kamp za 120 djece

Ovaj ljetni kamp bio je pravo iskustvo za 120 prijavljene djece koja su imala priliku učiti, igrati se i sudjelovati u raznim edukativnim aktivnostima. Softball klub Princ Zagreb, uz pomoć 3 glavna trenera i 12 volontera, organizirao je kamp koji je prošao bez problema i ispunio očekivanja!

Posebno zahvaljujemo vatrogascima koji su pokazali djeci sve o njihovom hrabrom zanimanju, uključujući opremu i tehnike gašenja požara. Ovaj dio kampa bio je jedan od najzanimljivijih, a djeca su s oduševljenjem pratila demonstracije i postavljala brojna pitanja.

Uz to, Nutty barica nas je sponzorirala zdravim snackovima kako bi naši mali sportaši imali energije za sve aktivnosti. Djeca su uživala u ukusnim i hranjivim zalogajima koji su im dali snagu za svakodnevne izazove na kampu.

Osim toga, djeca su imala priliku sudjelovati u edukaciji o pružanju prve pomoći. Učili su osnovne tehnike kako pomoći nekome u slučaju ozljede ili nesvjestice, što je bila vrlo korisna lekcija za sve polaznike.

Cijeli kamp bio je ispunjen smijehom, učenjem i timskim duhom, a naši mladi sudionici stekli su nova znanja i prijatelje. Zahvaljujemo se svima koji su podržali organizaciju i radujemo se budućim kampovima i sportskim događanjima!

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.