EuroligaUncategorizedVijestiFinalni turnir Eurolige! Osvojeno 3. mjesto!

03/10/2017
U subotu 30.9.2017. i nedjelju 01.10.2017 odigran je finalni turnir Eurolige. Prvu utakmicu u 10 sati na A terenu su igrali Princ Zagreb i Reds. Utakmica je završila pobjedom Princa. Mađarke su igrale dobro ali je Princ ipak bio za nijansu bolji. Utakmicu nakon Princ je izgubio od Trnave Panthers. Ostale ekipe su odigrale očekivano, te rezultatski poredak je ostao isti kao prije finalnog turnira.
U nedjelju, održavao se playoff. Princ je opet igrao prvu utakmicu u danu u 10 sati na B terenu protiv Lady Pirates za 3 mjesto. Lady Pirates su započele napad dobro a dobra obrana princeza je krenula u drugom inningu nakon što su Lady Pirates odvojile 3 boda. Djevojke Princa su dobro udarale i bilo je puno hitova. Utakmica je bila zanimljiva i završila je pobjedom Princa 13:3, time se Princ plasirao u polufinale, za to vrijeme Apollo je pobijedio Trnavu, te time se Apolo plasirao direktno u finale. Polufinalna utakmica je počela u 12 sati Trnava Panthersi protiv Princa, utakmica je bila napeta od početka, oba tima su se borila za finale. U šestom inningu je rezultat bio 3:2 i Princ je bio u napadu, trkači su bili na trećoj i drugoj bazi. U pokušaju osvajanja boda za izjednačenje Princ nije uspio, pitcher i catcher su odigrali akciju i izbacili trkača na trećoj bazi. U 7 inningu je Princ izbacio 3 igrača bez osvojenog boda. Djevojke Princa su imale zadnji napad ali nisu uspjele osvojiti 2 boda za pobjedu i time su Trnava Panthers ušli u finale. Rrezultat je bio 3:2. U finalu su igrali Trnava Panthers i Apollo Bratislava. Prvo mjesto je zasluženo osvojio Apollo. Drugo mjesto je pripalo Trnava Panthersima, dok su Princeze osvojile treće mjesto.
Konačni poredak:
1. Apollo Bratislava (SVK)
2. Trnava Panthers (SVK)
3. Softball klub Princ (CRO)
4. Lady Pirates (CRO)
5. Budapest Reds . (HUN)
6. Astros Softball Club (HUN)

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.