Sport postaje dio života svakog djeteta kroz obitelj

03/02/2022
Sport u obitelji treba njegovati.
Ako dijete naučimo da je sport dio naše obitelji i ako od malih nogu već “usadimo” u njega sport, kasnije u životu će biti lakše “provoditi” živjeti sport.
 
Nismo svi super sportaši, neki su kreativci, neki su matematičari ima nas raznih, ali sport u nekom obliku svakoj osobi na ovom svijetu bi trebao biti dio rutine. Naše tijelo je stvoreno za kretanje, ne za sjedenje, nego za kretanje.
 
Nije važno o kojem sportu se radi, važno je kretanje, možete to i ne nazivati sportom.
Kretanje, vježbanje, treniranje, kako god želite nazvati te radnje, tijelo je napravljeno za to.
Svi želimo da su nam djeca prvenstveno zdrava, a onda tek idu sve druge želje.
 
Sami pokazujemo primjer djeci života kojim bi trebali živjeti.
Pokrenite se, pokrenite svoju djecu. Mogu biti sitnice, neorganizirano vježbanje – penjanje u parku, trčkaranje, vožnja biciklom, rolanje. A s druge strane mogu biti organizirani sportovi već od malih nogu.
 
Ako niste sami sportaši bili uvijek možete okrenuti stvari i pokrenuti svoje dijete u tom smjeru.
Ne trenira se svaki sport dva puta dnevno ili svaki dan, možete dijete upisati na neki sport koji je manje intenzivan, manje zahtjevan i da dijete ga trenira 2 puta tjedno, ali kroz cijelo djetinjstvo i teenagerstvo. Pokrenimo ih od malih nogu!
Priključite se našoj maloj sportskoj obitelji!
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.