EMRYT 2019

17/11/2019
EMRYT-2019

Od 14.do 17.8. u talijanskom  Collecchiu održan je European Massimo Romeo Youth Tournament. Među 18 ekipa koje su nastupile, bila je i ekipa Princa. Odličan turnir za djecu ispod 13 godina koji je u dvije jakosne skupine imao 53 utakmice u 3 dana.

Ekipa Princa uputila se sa 14 igrača i dva trenera, a u Italiji nam se pridružila i suigračica iz Nizozemske.

Za većinu naših igrača ovo je bio prvi višednevni turnir u stranoj zemlji, tako da je bilo jedno novo iskustvo. Smještaj u sportskoj dvorani sa još nekoliko stranih ekipa bio je pun pogodak pogotovo za druženje i upoznavanje novih prijatelja. Za naše igrače koji u Hrvatskoj u toj dobi još ne igraju na pravog pitchera, ovo je bio poseban izazov, i odlično su se snašli. Isto tako izazov je bio i za naše mlade pitchere.

Na kraju smo završili na 7. mjestu, što je za ovako mladu ekipu bio dobar rezultat. Obzirom na to da većina ovih igrača ima pravo nastupa još sljedećih par godina, vjerujem da će uz redovite treninge i dodatno iskustvo rezultat idućih godina biti sve bolji i bolji.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.