Euroliga – prvi dio natjecanja

06/05/2022

Nakon dvije godine pauze, 2022. ponovno smo krenuli s projektom Eurolige.

Za naslov prvaka Eurolige borit će se sedam momčadi iz  tri zemlje!

Softball Euroleague je regionalno natjecanje u softballu za žene i juniorke koje se igra na regionalnoj razini. Igra se u srednjoj Europi šest godina zaredom od 2014. do 2019., a zatim je smo imali dvogodišnju stanku zbog covid-19 2020. i 2021. godine.

Za 2022. godinu na rasporedu su četiri turnira, s početkom u Ožujku u Hrvatskoj. Drugi turnir održao se Mađarskoj, Slovačka će biti domaćin u Srpnju, te u rujnu ćemo igrati finala.

U Euroligi 2022. igra sedam timova iz tri zemlje: Apollo Bratislava (SVK), Budapest Red Wolves (HUN), Jánossomorja Rascals (HUN), Lady Pirates (CRO), Medvednica (CRO), Princ Zagreb (CRO), Trnava Panthers Softball (SVK).

Pobjednik će biti proglašen 4. rujna u Slovačkoj na finalnom turniru Eurolige 2022. godine.

Do sada smo odigrali dva turnira, ukupno 6 utakmica i sve pobijedili!

Ovim pobjedama smo osigurali medalju. U rujnu igramo za prvaka Eurolige!

Ovdje možete pročitati o našem prvom turniru u Zagrebu

Evo priče o drugom turniru

Poželite nam sreću.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.