Europski Softball Kup u Zagrebu 2023. godine

15/08/2023
european_cup_logo_nv

Ovo ljeto očekuje nas još jedan izazov. Pred nama je Europski Softball kup za žene (Women’s Softball European Cup 2023) koji će se ove godine održati u Zagrebu, a naš klub je organizator turnira. Softball klub Princ djeluje zadnjih 30 godina na području grada Zagreba. Trenutno nosimo titulu najtrofejnijeg softball kluba u Hrvatskoj, a posebno bi naglasili osvojeno 2. mjesto 2017. godine na Europskom kupu za djecu do 13 godina.

Nakon uspješno organiziranog Europskog prvenstva za kadetkinje 2019. godine i mnogobrojnih međunarodnih turnira koje organiziramo kao klub, ove godine smo odlučili upustiti se i u organizaciju Europskog kupa za seniorke. Pred nama je opet dugo i toplo ljeto koje će biti ispunjeno softballom, organizacijom softballa i s još malo softballa!

Kup će se održati na Jarunu od 23. do 26. kolovoza 2023. na adresi Ribički prilaz 2 u sklopu softball centra Princ. Utakmice će se igrati od 10:00 sati ujutro do 20:00 sati navečer, osim zadnjeg dana gdje su predviđene samo utakmice za treće mjesto u 15:00 sati i prvo mjesto u 17:30 sati.

Pozivamo sve da nam se pridruže na Jarunu, da podrže seniorke softball kluba Princ i ostale klubove, zabave se i uživaju uz dobar softball!

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.