fbpx
 

ESC - volontiram za sport, vol.2EU projektiVijestiLenka – volonter na projektu Volontiram za sport, vol.2

23/02/2021
Moje ime je Lenka i ja sam 26-godišnja softball igračica iz glavnog grada Bratislave u Slovačkoj. Imam jednog starijeg brata i jednog mlađeg brata. Studirala sam fizioterapiju 2 godine, a onda sam se prebacila na marketinšku komunikaciju i diplomirala sam marketing. Softball igram od svoje 12. godine. U Slovačkoj sam igrala za Apollo iz Bratislave, ali i u češkoj Extraligi, kao i u momčadi Snails u Kunovicama. Volim sve vrste sportova, prirodu, planinarenje i kvizove. Puno slobodnog vremena provodim u vrtu.
Zabavne činjenice o meni: Prijatelji me zovu Hrozno (što znači grožđe) jer mogu napraviti smiješno lice koje izgleda poput grožđa. Također mrzim dodirivanje papira golim rukama. Volim kisele krastavce i sve ostalo povrće u konzervi, a mogu pojesti i cijeli luk. Ovisna sam o pranju rublja i moram provjeriti jesu li vrata zatvorena barem 4 puta prije nego što odem spavati.
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.