fbpx
 

HomeLjetni Softball Kamp

...

SAZNAJ VIŠEO KAMPU 28.06. - 02.07.2021.

Mjesto održavanja: Softball Centar Princ, Ribički prilaz 2. Sudjeluju djeca 08 – 13 godina (2012– 2008 godište) s područja Grada Zagreba.
Cilj projekta je omogućiti djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine. Želja nam je pružiti djeci okvir za zdrav način života, pritom se usmjeravajući na koristi sudjelovanja u sportskim aktivnostima na otvorenom prostoru. Program će kombinirati sportske aktivnosti – treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).
Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena cijelog kampa je 350 kn u koju je uključeno – ručak i užina svih 5 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni naši partnera i donatora, sva potrebna oprema za kamp.

PROČITAJTEViše o ljetnom kampu

Vijesti o prošlim i sadašnjim kampovima
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.