Ljetni Softball Kamp

...

SAZNAJ VIŠEO KAMPU 19.06. - 25.06.2021.

Mjesto održavanja: Softball Centar Princ, Ribički prilaz 2. Sudjeluju djeca 08 – 14 godina (2012– 2007 godište) s područja Grada Zagreba.
Cilj projekta je omogućiti djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine. Želja nam je pružiti djeci okvir za zdrav način života, pritom se usmjeravajući na koristi sudjelovanja u sportskim aktivnostima na otvorenom prostoru. Program će kombinirati sportske aktivnosti – treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).
Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena cijelog kampa je 400 kn (za naše članove 300 kn) u koju je uključen – ručak svih 7 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni naši partnera i donatora, sva potrebna oprema za kamp. Ako ste zainteresirani za samo jedan od tih dana, možete se priključiti za cijenu od 75 kn po danu (za naše članove 50kn/dan) u koju je uključen ručak i radionice.

PROČITAJTEViše o ljetnom kampu

Vijesti o prošlim i sadašnjim kampovima
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.