fbpx
 

KlinciVijestiUpisi u tijeku – besplatna škola softballa!

01/09/2019

Besplatna škola Softballa!

U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, Softball klub “Princ“, nudi besplatnu školu softballa u periodu od mjesec dana. Besplatni period prilika je za djecu i roditelje da se upoznaju s trenerima, uvjetima i programom te provjere predispozicije i sklonost djeteta prema ovom sportu.
Osim besplatnog perioda krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se u učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba.

Redovna škola softballa traje do kraja školske godine 2019/2020. odnosno sa polaznicima se prolazi zimski i proljetni ciklus.

U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 – 12 godina ili 13 i stariji u stariju grupu

U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tokom ljetnih praznika treninge održavamo isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Treninzi:
Utorak – Osnovna Škola Prečko 17:30 – 19:20
Četvrtak – OŠ Oranice – 18:30-20:10
Subota OŠ Meštrović – 17:00- 19:00

BEsplatna-skola-softballa-PRINC-ZAGREB

Svi zainteresirani sve informacije o upisima mogu dobiti na 091 519 8900
tajnik@softball-princ.hr

Više o softballu
https://www.youtube.com/watch?v=NSPkz87C7nE

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.