EMRYT – Europski Kup za djevojčice do 13 godina!

Ove godine po prvi puta se natječemo u kategoriji do 13 godina na velikom natjecanju kao što je Europski Kup. Natjecanje se održava u Italiji 10 – 13 Kolovoza 2016. To je natjecanje prvenstveno za djevojčice, ali od ove godine i dječaci (maximalno 4) se mogu natjecati zajedno s djevojčicama. Pošto nam je prvi puta da igramo na tako velikom natjecanju idemo u kombinaciji 12 djevojčica i 5 dječaka (s tim da 4 su maximalno u terenu u isto vrijeme). Glavnu ulogu na terenu imaju curice na važnijim pozicijama. Postoje 2 kategorije Sport Division u njoj igraju samo curice i natječu se najjače ekipe, a u Future Divisionu gdje ćemo se mi natjecati dozvoljeni su i dječaci i za početak ovu godinu smo odabrali natjecanje gdje smo konkurentniji i imamo šanse za medalju. Ovo su ekipe koje se natječu:

Sport Division

Joudrs Orange
Italy 2
Moskovia
Great Britain
Italy 1

Future Division

Princ Zagreb
Gepardy Zory
Akademiks Sofia
Joudrs Navy

Sustav natjecanja je da igramo dva puta protiv svake ekipe i onda igraju treći protiv četvrtih i prvi protiv drugih. Pripreme počinju 18.07. i traju tri tjedna svakodnevnih treninga. Djeca se vesele ovom velikom natjecanju! Ovo im je uvod u prva velika natjecanja na kojima će u budućnosti igrati.

Ovdje možete pogledati cijeli raspored

Pratite utakmice live – play by play ovdje

Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post