NewsVijestiSoftball Ljetni Kamp 2016

17/05/2016

Pridružite nam se na trećem ljetnom kampu za softball.

Mjesto održavanja: Softball Centar Princ, Ribički prilaz 2

Kamp počinje 11.06.2016. i završava 18.06.2016. Zagarantirana je dobra zabava i punooo softballa. Osam dana samo druženja i treniranja softballa i igranja punoo tekmi. Osim softballa imat ćemo i razne zabavne igrice između treninga. Ujutro su treninzi, popodne utakmice a između druženje u hladu. Zadnji dan ćemo održati mini turnir.
Na kampu će sudjelovati maksimalno 50 djece sa područja Grada Zagreba. Mogu se prijaviti sva zainteresirana djeca 2008 – 2003 godišta, djevojčice i dječaci. Poziv je za svu djecu koja treniraju softball, a i za one koji žele probati novi sport, nije potrebno nikakvo predznanje. Svako dijete će dobiti ručak na terenu, te na poklon za uspomenu majicu od kampa.

Isprintajte – dopustenje-od-roditelja-za-kamp_2016, ispunite i pošaljite mailom na info@softball-princ.hr u nazovite mail softball kamp. Prijavite se već danas, prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena kampa je 300 kn u koju je uključen: ručak na terenu, užina, osvježenje, majica, treninzi, klupska oprema za korištenje na treninzima i zadnji dan tombola (slatki poklončići i oprema za uspomenu – palica, loptica…)

Svi zainteresirani volonteri uvijek su dobrodošli, javite se na mail ili na 091 519 8900.

Sve informacije možete dobiti putem maila ili na 091 51 98 900

Hvala pokrovitelju i sponzoru:

PRINC-sponzori-kamp2016

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.