Softball zima je gotova

“Softball zima” je gotova. Posljednji zimski turniri su se završili ovaj vikend, medalje su podijeljenje svakom igraču. Ove godine smo odigrali ukupno 12 turnira, što na baseballu što na softballu. Svaki redovan klinac je odigrao između 20 – 30 utakmica, što je više nego ikad dosad. Uz utakmice održavali smo treninge u školama i dvorani na Velesajmu. Na baseballu smo igrali u kategorijama U10 (djeca s 10 i manje godina) i U12 (12 i manje godina).
U kategoriji baseballa U10 završili smo na odličnom 4. mjestu od ukupno 7 ekipa, sa 10 odigranih utakmica.
U kategoriji U12 s odigranih 8 utakmica završili smo 5. od ukupno 7 ekipa. Nažalost iako smo sa jakom Medvednicom (Dubrava) imali međusoban omjer 1-1, negativan učinak u osvojenim bodovima odlučio je ekipu koja je otišla na finalni turnir.
Na softballu – jučer završenom turniru završili smo na trećem mjestu s brončanom medaljom oko vrata, klinci su se super borili, ali na kraju smo ipak izgubili.
Sada imamo mali odmor od utakmica, te se pripremamo za izlazak na teren, na svježi zrak, a to znači početak proljetnog dijela sezone. Ovaj vikend osim turnira, imali smo i prvi trening na otvorenom sa svim starijim igračima. Svi se veselimo terenu, tenisitu, pravoj travi, velikom prostoru bez niskog stropa :).

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend
Share Now
Softball Klub Princ

Softball Klub Princ je osvajač najviše prevenstava i kupova u seniorskoj ženskoj kategoriji. Najveći i najjači je klub s ovih prostora. Uz velika ulaganja i napore u svoje igračice, SK Princ ula...

All Posts

Related Post