fbpx
 

Europski KupTurniriVijestiEuropski Kup u Bugarskoj, 2019.

09/05/2019

Tradicionalno i ove godine, kao i svake do sada sudjelujemo na Europskom kupu, koji se ove godine još jednom odvija u Dupnici (Bugarska). Od 19. – 24.8. naše će igračice još jednom zaigrati na dobro poznatom terenu u Dupnici. Očekivanja su ove godine kao i uvijek velika. Borba za medalju i ulazak u A pool, ali prije svega dobra igra i timski duh.

Pripreme za Europski kup traju kroz cijelu godinu, od teretane zimi do utakmica u sezoni i treninga vani, a najaktivnije ćemo se pripremati 2 tjedna prije samog prvenstva.
Kao i uvijek ovo nam je turnir kojem se najviše veselimo, kojeg najviše iščekujemo i od kojeg najviše očekujemo.

Na turniru će sudjelovati 9 ekipa i to redom:

Princ Zagreb (CRO)
Horsholm (DEN)
The Mix (GBR)
Atletico San Sebastian (ESP)
Gepardy Zory (POL)
Skovde Saints (SWE)
Beit Shemes (IZR)
Akademiks Sofia (BUL)
Angels Dupnica (BUL)

Protiv svake ekipe zaigrat ćemo jedan put prije samog razigravanja. Dakle svaka nam je pobjeda važna i čeka nas borba do samoga kraja.

Veselimo se ponovnom igranju u toploj Bugarskoj, a našu igru i rezultate moći čete pratiti putem play by playa na internetskim stranicama Europskog Softball Saveza.

Link od turnira: https://www.europeansoftball.org/competitions/detail/242

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.