fbpx
 

Europsko U16VijestiSoftball Princ organizator Europskog Prvenstva za kadetkinje 2019

09/05/2019

Ovog ljeta čeka nas jedan od najvećih izazova do sada. Pred nama je Europsko prvenstvo za djevojke do 16 godina (European championship U16), a naš klub je organizator prvenstva. Prvi puta se kao klub susrećemo s nečim ovakvim, a također se po prvi puta Europsko prvenstvo za kadetkinje održava u Hrvatskoj. Najbliže tome što smo bili je 2007. kada je u Hrvatskoj održano Europsko prvenstvo za seniorke, B pool. Dakle pred nama je dugo i toplo ljeto koje će biti ispunjeno softballom, organizacijom softballa i s još malo softballa!

Ove godine na Europskom prvenstvu za kadetkinje sudjelovati će 14 ekipa iz Europskih zemalja.

Mjesto događanja – Jarun, Ribički prilaz 2.
Vrijeme događanja – 29.7 – 3.8.2019.

Osim naših djevojaka domaćina, uz njih će također zaigrati djevojke iz Češke, Velike Britanije, Njemačke, Rusije, Belgije, Mađarske, Italije, Francuske, Slovačke, Turske, Nizozemske, Ukrajine i Poljske. Djevojke 14 ekipa iz Europe boriti će se za jedan naslov – pobjednik Europskog prvenstva U16.

Kako bi djevojke uživale u ovom nezaboravnom trenutku i kako bi spremni dočekali ovo događanje pripreme su već u punom jeku.
Posla ne nedostaje, vremena je sve manje a ako i vi želite pomoći u organizaciji ovog događaja – dobro ste nam došli! Prijavite se ovdje!

Za manje od 3 mjeseca na terenima na Jarunu stajati će 14 ekipa, od kojih će svaka dati sve od sebe kako bi osvojile jednu od medalja, a po mogućnosti onu najsjajniju!

Uzbuđeni smo zbog nadolazećeg prvenstva, i s veseljem ga iščekujemo!

Pridružite nam se u pisanju ovog povijesnog trenutka za Hrvatski softball, zabavite se uz igru i druženje te podržite naše male Hrvatice u ostvarivanju svoga cilja!

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.