fbpx
 

KlinciLjetni KampUncategorizedLjetni Softball Kamp 2017

26/06/2017

Ove godine smo imali kamp s 50-tak klinaca koji je trajao punih 7 dana po 10 sati dnevno, 2 treninga i zabavom između. Na kampu smo imali posebne teme određene dane, došli su nam vatrogasci, imali smo IGETS dan gdje su djeca evaluirala svoje aktivnosti, te su radili samostalno fotografije i videe o ravnopravnosti između spolova. Imali smo i crossminton dan, gdje su prijatelji iz Crossminom saveza pokazali djeci svoj zanimljiv sport. Osim toga bili smo i humanitarci, gdje su djeca izrađivala Erste poklon za djecu iz doma za nezbrinutu djecu.

Hvala svim sponzorima na donacijama: Erste medo štedo, Štark za grickalicama, Dukat s napitcima, Bionatura s vodom (Atlantic), te prijateljima iz DVD Sesvetski Kraljevec, Crossminton savez.

Hvala svim volonterima i trenerima koji su pomogli ovo ostvariti (Julia, Matej, Tibor, Kety, Dora, Lorena Nikica, Kristian, Petra) te djevojkama iz Redsa koje su pomogle na treningu.

Vidimo se sljedeće godine!

[srizonfbalbum id=23]

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.