Mi smo prvaci Zagreba!

06/05/2021

Nevjerojatno je da je ovo 19ti put da je naš klub osvojio Zagrebačko prvenstvo. Od 2002 godine samo smo jednom poraženi i to sa strane Lady Pirates 2019. godine

Četiri tima su sudjelovala u Zagrebačkom prvenstvu ove godine: Medvednica, Lady Pirates i zahvaljujući velikom broju novih igrača naš klub je igrao sa dva tima; Princ Žuti i Princ Plavi. Princ Plavi se sastoji od iskusnijih i starijih igrača, dok se Princ Žuti sastoji od mladih talentiranih nada Softball Klub Princa.

Princ Žuti je definitivno pokazao potencijal i svakom sljedećom utakmicom postaju sve bolji. Princ Plavi je pobijedio Princ Žuti prvu utakmicu 13:3, te dan kasnije također je pobijedio Lady Pirates 14:0.

Najzanimljivija utakmica je odigrana protiv Medvednice jer su oba tima imala dobru obranu. No na kraju smo ipak mi pobijedili rezultatom 2:1. Tjedan dana kasnije igrali smo finalnu utakmicu protiv istog protivnika, Medvednice. Odmah u prvom iningu smo stvorili vodstvo 2:0. Taj rezultat je ostao sve do četvrtog ininga kada smo uz par udaraca i par greški protivnika u obrani postigli još 5 bodova. Medvednica nije našla snagu da odgovori našoj koordiniranoj i uigranoj obrani vođenu od strane naše pitcherice Haramine. Završni rezultat je ostao 7:0, te je Softball Klub Princ još jednom osvojio Zagrebačko Prvenstvo.

MVP Zagrebačkog Prvenstva su bile Lenka Gunišová i Ema Vrančić koja je dobila nagradu za najboljeg pitchera. Čestitam.

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.