fbpx
 

KlinciLjetni KampVijestiSoftball Ljetni Kamp 2018

09/05/2018

Pridružite nam se na ljetnom kampu za softball!

Mjesto održavanja: Softball Centar Princ, Ribički prilaz 2

Kamp će se održati na Jarunu na Softball Centru Princ Zagreb (Ribički prilaz 2) 16.06.2018. do 21.06.2018. Na kampu će sudjelovati 40-tak djece starosti 08 – 13 godina (2009 – 2005 godište) s područja Grada Zagreba. Cilj projekta je omogućiti djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine. Želja nam je pružiti djeci okvir za zdrav način života, pritom se usmjeravajući na koristi sudjelovanja u sportskim aktivnostima na otvorenom prostoru. Program će kombinirati sportske aktivnosti –  treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).

Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena cijelog kampa je 350 kn u koju je uključeno – ručak i užina svih 6 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni naši partnera i donatora, sva potrebna oprema za kamp. Treneri koji provode kamp su kvalificirani treneri softballa i volonteri koji su uključeni su Volonteri Softball Kluba Princ – koji su na Europskoj volonterskoj Službi godinu dana u klubu. Volonterke Natalija i Elisa pripremaju za klince razne igrice, radionice, zanimljivosti…

Isprintajte – dopustenje-od-roditelja-za-kamp_2018, ispunite i pošaljite mailom na info@softball-princ.hr u nazovite mail softball kamp. Prijavite se već danas, prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena kampa je 350 kn u koju je uključen: ručak na terenu, užina, osvježenje, majica, treninzi, klupska oprema za korištenje na treninzima i zadnji dan tombola (slatki poklončići…)

Svi zainteresirani volonteri uvijek su dobrodošli, javite se na mail ili na 091 519 8900.

Sve informacije možete dobiti putem maila ili na 091 51 98 900

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.