fbpx
 

EuroligaTurniriVijestiEuroleague 2018 – 1. turnir – Kunovice, Češka

09/05/2018

Ovogodišnja Euroliga, peta po redu, započela je turnirom u Češkim Kunovicama. Turnir je trajao dva dana 21/22 travnja, te je odigrano ukupno 13 utakmica između 9 ekipa.
Put prema Češkoj započeli smo u noći sa petka na subotu, te smo nakon dugih 7 sati vožnje stigli na svoje odredište.
Našu prvu utakmicu turnira igrale smo u subotu protiv mađarskog kluba Reds. Savladale smo ih u 5. inningu rezultatom 9:2. To nam je bila jedina utakmica u danu, stoga smo preostalo vrijeme iskoristile za druženje i gledanje utakmica.
Drugi dan turnira, ujedno i posljednji, započeo je pripremanjem za utakmicu protiv nama već dobro znanog protivnika, Lady
Pirates. Utakmicu smo započele jako te smo već u prvom inningu napravile 7 bodova, što udarcima, a što errorima suparničke ekipe. Utakmica je tekla glatko te je završila našom
pobjedom u 6. inningu rezultatom 11:2.
Kako nam je to bila posljednja utakmica turnira, jedino što nam je ostalo je spremiti se i krenuti prema Zagrebu i zasluženom odmoru, kako bi bile spremne za utakmicu sljedeće nedjelje 29.travnja protiv Lady Pirates.

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.