Rezultati 13. Ball Game turnira 2022

08/11/2022
13. po redu Jesenji softball turnir u Zagrebu je završio. Ukupno 10 timova iz 5 zemalja i 27 utakmica – najveći do sada!

 

U dva i pol dana odigrali smo puno utakmica, ekipe su bile podijeljene u dvije skupine, u kojoj su igrali svako sa svakim. Nakon cijelog petka i subote znao se gdje tko stoji i za koje mjesto se može boriti. Mi kao ekipa smo sa starijom ekipom bili prvi u skupini, iako smo izgubili utakmicu, ali pošto se zatvorio krug, uspjeli smo završiti prvi. Naša druga ekipa kao što smo i očekivali bila je zadnja u skupini, to je ekipa djevojčica koje tek uče igrati i skupljaju iskustvo potrebno za buduće pobjede.

U nedjelju je krenula završnica turnira, prvu utakmicu za finale nismo uspjele pobijediti, Bugarska reprezentacija bila je jača, ali smo zato utakmicu za treće mjesto izborile sa pobjedom i to sa Ninom na pitchanju. Ovaj turnir naše mlade nade – djevojke koje imaju 17 i 18 godina su bile na najvažnijim pozicijama i nosile su našu ekipu. To nam je veliki pokazatelj svjetle budućnosti koja dolazi.

Turnir je bio odličan, prepun odličnih playeva, ekipe, igrači, treneri su uživali u predivnom vremenu.

Nadamo se tako velikom odazivu i sljedeće godine!

Ball game results tournament croatia
Results for the tournament in softball – Croatia – PRINC
Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.