fbpx
 

Kampanja #sigurnodopobjeda

15/11/2021

U želji da našim igračima omogućimo sigurna buduća putovanja po Hrvatskoj i Europi moramo promijeniti klupsko vozilo koje imamo. Krećemo u kampanju “SIGURNO DO POBJEDA”. 

Nakon 18 godina, vrijeme je za promjenu klupskog kombija. Kombi je prošao s nama 7 Europskih Kupova, 18 turnira Eurolige, 4 Europska kupa za djecu, 50-tak odlazaka u Zadar, Karlovac, Sisak, Varaždin i 10000 kilometara u Zagrebu za treninge. Vrijeme je za noviji kombi kojim bi svi SIGURNIJE putovali. 

Gdje ćemo sve putovati sa kombijem? Kombi će prvenstveno služiti za putovanja po Europi, npr. na Europski Kup za djecu u Parmi, Italiji, Europski kup prvaka, Eurolige (Slovačka, Češka, Mađarska, Bugarska), te po Hrvatskoj za natjecanja djece (Varaždin, Karlovac, Sisak, Zadar). 

CILJ: 50,000 kn = sigurnije putovati na natjecanja!

KAKO: skupiti financije za noviji kombi!

 

Što vi možete učiniti?

Pogurajte našu kampanju, da ne bismo morali gurati naše vozilo (što se isto događalo). Vozi miško!

Možete pomoći donacijom na račun:  HR3923400091100181675 s naznakom SIGURNODOPOBJEDA

 

 

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.