fbpx
 

Moj prvi mjesec u Zagrebu – Patrik

01/04/2021

Nakon prvog tjedna u kojem smo učinili sve one stvari koje su bile najvažnije poput dokumenata, smještaja, upoznao sam ekipu i trenera, sve je bilo dobro. Nakon prvog tjedna sve je išlo prema boljem, vrlo glatko, dobro sam prihvaćen u Zagrebu, a i ja sam dobro prihvatio grad i klub jer su svi toliko ljubazni i žele pomoći.

Jedina iznimka bila je tjedan u kojem smo imali virus Covid 19 u klubu što je dovelo do toga da su kontakti trebali biti u samoizolaciji i ja sam bio jedan od njih. To je bilo dosta izazovno jer je bilo dosadno i trebali smo pronaći način kako iskoristiti vrijeme, ali znamo da je bilo mudro radi preventivnih razloga.

Jako lijepa uspomena u ovom mjesecu svakako će mi biti društvo koje upoznao preko Facebooka, oni su ovdje preko Erasmus programa. Drago mi je da sam mogao upoznati nove prijatelje i da smo se zabavili, igrali nogomet i družili se. Ali, govoreći o sportu jedan od najvećih highlightsa mi je činjenica da sam se bolje upoznao s pravilima softballa i da sve više uživam u igri.

Tjedni su mi ispunjeni i dobro raspoređeni, sviđa mi se ritam i dinamika obaveza i odmora. Sad je puno lakše jer sam kroz cijeli mjesec uspio bolje upoznati grad i sad se lakše snalazim. Zaključno, rekao bih da je prvi mjesec prošao jako dobro, vrlo glatko i da se nadam da će i ostatak mojeg vremena ovdje biti takav. Pogotovo jer dolazi sve ljepše i toplije vrijeme pa će i treninzi biti vani, proljeće je već uljepšalo Zagreb i veselim se novim avanturama.

 

Softball Klub Princ Zagreb Logo

Softball klub PRINC

U Klubu razvijamo mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (kampove za djecu, međunarodne turnire, kampove za starije igrače, Euroligu) ostvarujemo ciljeve kluba – predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.